Ruby Career Coaching Training

INTERIM PROJECT MANAGEMENT.

Soms heb je gewoon behoefte aan een snelle oplossing voor zwangerschapsverlof, langdurige ziekte, piekperioden, speciale projecten of gewoon omdat je werkt met een flexibele pool. Ik ondersteun organisaties als project manager.

Ik ben een spil tussen opdrachtgever, het team waar ik verantwoordelijk voor ben en derden. Ik zorg ervoor dat aan gestelde deadlines wordt voldaan en initiatieven worden gerealiseerd. Ik ben gewend om te werken met mensen op alle niveaus, binnen het bedrijfsleven, overheid en onderwijs en ik heb ervaring met het managen van teams in project processen. Ik ben bekend om mijn positieve energie, integriteit, humor, directheid in communicatie en mijn verbindende instelling die mensen (bedrijven) graag samenbrengt.

Door mijn gedegen projectmanagement ervaring binnen de FMCG en evenementenbranche is er een duidelijke basis gelegd om de projecten waaraan ik mijn bijdrage lever, vorm te geven.  Deze liggen voornamelijk op het snijvlak arbeidsmarkt, gemeenten en onderwijs.  Mijn laatste project omvat het in kaart brengen van mogelijkheden voor kwetsbare jongeren in relatie tot arbeidsparticipatie, het adviseren over integrale jongerenaanpak en nazorg in het kader van de politieke ontwikkelingen en het intensiveren van de samenwerking tussen overheid en onderwijs. Hierbij komen niet alleen mijn projectmanagement competenties tot zijn recht maar ook mijn kennis van de diverse bedrijven opgedaan binnen de recruitment branche en mijn coach vaardigheden. 

De projecten die ik begeleid liggen op het gebied van arbeidsparticipatie. Mijn functie hierin is de schakel zijn tussen en het verbinden van overheid (Sociale Zaken en Onderwijs), onderwijs en ondernemers.

  

 

 

 

 

 

Ruby Twitter Feets

Sample image

Send us an email or give us a call on +31 (0) 6 - 505 251 69

JA Twitter Module

Follow rubydejong on Twitter