Ruby Career Coaching Training

COACHING.

NO CHITCHAT …. WORK IN PROCESS!

Een coach traject fungeert als katalysator en versnelt het bewustzijnsproces bij veranderingen die je wilt realiseren op zakelijk en persoonlijk gebied. Als coach faciliteer ik veranderingsprocessen, het ontwikkelen van nieuwe inzichten voor actuele vraagstukken en het realiseren van toekomstplannen.

 

Parallel hieraan kunnen onderwerpen naar voren komen als optimaliseren van communicatie en interpersoonlijke relaties, het ontwikkelen van bewustzijn en ontdekken van nieuwe invalshoeken voor terugkerende situaties en/of patronen, het ontwikkelen van juiste balans op dit moment in je leven, een zet mij weer op scherp sessie omdat je op dit moment vast loopt in een thema of het voorbereiden op je volgende stap in je carrière (in- of extern).

 

Alles wat nodig is: je commitment, je bereidheid om je open te stellen en aan de slag te gaan om je doelen te realiseren.


COACHING BENEFITS.

Focus op je (zakelijke) doelen
vormgeven van je toekomst 


Creëren en zien van nieuwe
invalshoeken en mogelijkheden 


Bewust worden van jezelf
en wat je kunt realiserenVerantwoordelijkheid nemen 
voor je
eigen leven en commitment om het leven
te creëren wat je wenst

Los laten en afsluiten van wat niet werkt
en zien hoe het wel werkt


Optimaliseer je zakelijke en persoonlijke
leven en vier je successen !

trap400
 

COACH TRAJECTEN.

Coaching is maatwerk! Na drie sessies vind er een evaluatie plaats en stellen wij vast in welke mate de doelen behaald zijn. Aan de hand daarvan bespreken wij eventuele vervolgacties.

 

SKYPE Coaching.

Skype is een krachtig en effectief instrument voor coaching. Met behulp van deze tool is er geen afleiding van omgevingsfactoren. De focus is op jou! Het biedt de mogelijkheid om overal gecoacht te kunnen worden.

  

 

Ruby Twitter Feets

Sample image

Send us an email or give us a call on +31 (0) 6 - 505 251 69

JA Twitter Module

Follow rubydejong on Twitter